Hirdetés

4K-s és streamel az LG G5 új barátja



|

Okostelefon nélkül is streamel a YouTube-ra az Action CAM LTE.

Hirdetés

Az LG G5-nek már így is sok kis barátja volt, a gyártó azonban most szélesítette a palettát, és előállt egy újabb mobilos kiegészítővel. 

Hirdetés

Ez lett az Action CAM LTE, ami gyakorlatilag egy GoPro-rivális akciókamera. A különlegessége, hogy önmagában is képes a YouTube-ra és más videomegosztókra streamelni. 

A legtöbb mai akciókamera már képes a népszerű videós oldalakra streamelni, azonban a legtöbbnél egy párosított okostelefonra is szükség van a művelethez. 

Az LG akciókamerája okostelefon nélküli is működik, LTE-képes. A streamelés mellett akár CCTV-jellegű megfigyelésre is használható. 

Az IP67-es minősítéssel rendelkező kamera vízálló, 1 méter mély vízben 30 percet is el tud tölteni. Később lesz hozzá egy tok, amivel már búvárkodáshoz is alkalmas lesz. 

A 12,3 megapixeles szenzor 30 fps mellett tud 4K-s videót rögzíteni, a full HD 60 fps-sel, a HD 120 fps-sel vehető fel. Az élőben streamelést HD felbontásra és 30 fps-re korlátozták. A tárhely maximálisan 2 TB lehet, de csak microSD-kártyával (ekkora sajnos nem létezik). Az 1440 mAh-s akku 4 órányi full HD-s videóhoz elég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.