Hirdetés

4K-s laptoppal újít a Toshiba



|

Nagyon erős munkaállomásnak ígérkezik a Toshiba Tecra W50.

Hirdetés

A Toshiba elérhetővé tette a világ első olyan mobil munkaállomásának ígért laptopját, amely 4K-s kijelzővel rendelkezik. A gyakorlatilag erőműnek is nevezhető gépet komoly grafikus és mérnöki feladatokra szánják. A 15,6 hüvelyes Tecra W50-be Ultra HD-s IGZO képernyőt raktak, ami 3840 x 2160-as felbontásra képes, 282 PPI mellett. 

Hirdetés

A mérnöki- és dizájnfeladatok terén ideális panel többek között a tartalomgyártásban és az egészségügyben is hasznos lehet, de persze semmit nem érne a kijelző, ha nem szolgálná ki megfelelő hardver a háttérben. Belül egy negyedikgenerációs Intel Core i7-es processzort, maximum 32 GB memóriát és egy 2 GB memóriával rendelkező NVIDIA Quadro K2100M grafikus vezérlőt találunk. 

A strapabíró külső a maga kategóriájában egyébként egész laposnak és könnyűnek (2,72 kg) számít. A LED-es háttérvilágítású billentyűzetet numerikus paddal, kártyaolvasóval, két USB 3.0-ás porttal, eSATA-val, HDMI és VGA csatolókkal és Express Card-férőhellyel egészítették ki. A Tecra W50 ára 2249 dollártól indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.