Hirdetés

4K-s luxusmonitor 39 hüvelykes átmérővel



|

Az ASUS legújabb monitora az Ultra HD-s kategóriában indul.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy a legtöbb felhasználó jelenlegi HDTV-jét is lekörözi az ASUS legújabb monitora, amely a Computex kiállításon is látható. Ez azért számít nagyon érdekesnek, mert Ultra HD-s kijelzőről van szó, a 4K-s felbontással eddig pedig leginkább csak a televíziók esetében találkozhattunk. 

Az ASUS korábban egy 31,5 hüvelykes képátmérővel rendelkező 4K-s monitorról adott hírt; most azonban itt van a még nagyobb változat, amely szintén 3840 x 2160 pixel megjelenítésére képes. 

Az óriási, 39 hüvelykes monitor VA panelt használ, a kontrasztaránya pedig 5000:1, igaz, dinamikus "megakontraszttal". A 170 fokos betekintési szöget kínáló megjelenítő három bemenettel érkezik, két HDMI-vel és egy DisplayPort 1.2-vel. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és mennyiért lehet majd egy ilyet beszerezni, de kiindulva az Ultra HD tévék áraiból, nem lesz olcsó mulatság. 

 

Képforrás: Techpowerup
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.