Hirdetés

4K-s monitorral újított a ViewSonic



|

831 dollárba kerül a 3840 x 2160-as felbontású VX2880ml.

Hirdetés

A ViewSonic egy Ultra HD-s monitorral bővítette a kínálatát, egészen pontosan a VX2880ml 4K2K multimédiás kijelzővel. A képernyő átmérője 28 hüvelyk, és egészen pontosan 3840 x 2160 pixeles felbontás megjelenítésére alkalmas. Ezzel ideális a profi CAD-felhasználóknak, a 4K-s tartalmak készítőinek és minden más dizájncélra is. 

Hirdetés

Az asztali felhasználásban ugyancsak jövőt jelentő Ultra HD a jelenleg fölényben lévő Full HD-s felbontás négyszeresét kínálja. A ViewSonic a jövőbeli eszközökhöz való csatlakozást MHL-képes HDMI-vel, DisplayPort és mini DisplayPort csatlakozókkal igyekszik biztosítani. 

Miközben kétségtelen, hogy a 4K a jövőt jelenti, a dizájnereknek, mérnököknek, orovosoknak és gamereknek pedig lenne igénye az Ultra HD-s kijelzőkre; addig azt is el lehet mondani, hogy azok még mindig elég drágák. Bár az Intel és a Samsung szövetségre lépett az olcsó 4K érdekében, arra még várni kell, ahogy a ViewSonic mellékelt, 831 dolláros árcédulája is mutatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.