Hirdetés

4K-s televízió csupán 699 dollárért



|

A vártnál gyorsabban csökkenhet az Ultra HD súlyos felára.

Hirdetés

Április közepén a japán Seiki meglehetősen nagy hullámokat vetve az Egyesült Államokban 1300 dolláros áron tett elérhetővé egy 50 hüvelykes Ultra HD televíziót, ám a vállalat saját magán gyorsan túltéve most 699 dollárért (~160 ezer forintért) bejelentette a kérdéses egység 39 colos verzióját.


Sajnos túlságosan sok mindent nem lehet tudni a 3840×2160 képpontos panellel szerelt televízióról, ám a tunere analóg és digitális vételre egyaránt képes, továbbá HDMI és USB portokkal biztosan rendelkezik. A képminőségére hamarosan fény derül, bár ennyi pénzért valószínűleg nem kell csúcspanelre számítani.


A Seiki SE39UY04 élőben elsőként a New Yorkban ma kezdődő CE Week kiállításon lesz megcsodálható, a SEARS áruházlánc pedig holnaptól kezdve fogad előrendeléseket rá. A televízió európai forgalmazásáról egyelőre nem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.