Hirdetés

4K-s viselhető kamera a Panasonictól



|

Itt a másodpercenként 25 képkockát rögzítő, világelső 4K-s viselhető kamera.

Hirdetés

Leginkább talán az extrém sportok kedvelői örülhetnek a Panasonic újdonságának, ami tulajdonképpen a világ első viselhető, 4K-s kamerájának ígérkezik. A HX-A500 elképesztően nagy felbontású videókat képes rögzíteni, másodpercenként 25 képkockával, méghozzá úgy, hogy eközben a testünkre vagy a fejünkre van csíptetve. 

Hirdetés

A kamera egyik fele egy 31 grammos fejegység, a teste pedig egy 119 grammos készülék, egy 1,5 hüvelykes, 115 200 képpontos LCD kijelzővel. A kamera ruhára és sisakra is csíptethető, és gyakorlatilag bármilyen terepen vagy sport közben használható, ugyanis mindkét része por-és vízálló. A vizet 3 méter mélységig akár 30 percen keresztül is kibírja. 

Az extrák között képstabilizációt és lassított felvételt (200 fps) is találunk, a csatlakozást más eszközhöz pedig NFC-vel vagy Wi-Fi-vel oldhatjuk meg. A Panasonic Image App segítségével akár tableten is szerkeszthetjük az anyagokat. A HX-A500 a briteknél már májusban megjelenik, 626 dolláros áron. 

 

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.