Hirdetés

5 év garancia a ZyXEL termékekre



|

A kommunikáció nem állhat le, a javítás idejére azonnal cserekészülék jár!

Hirdetés

A ZyXEL termékeit hosszú élettartamra tervezi, és ezt megerősítendő az eddigi 3 év termékgaranciát 2006. október 1-től még két évvel megtoldja. A megnövelt garanciaidőhöz a vásárlónak mindössze regisztrálnia kell egy webes felületen keresztül, és néhány adat megadása után a garanciaidő a vásárlás napjától számított 3 évről 5 évre módosul minden hivatalos magyarországi csatornán keresztül vásárolt ZyXEL eszköz esetén.



Mivel a kritikus hálózati eszközök meghibásodásakor leáll a kommunikáció, ezért mostantól a meghibásodott menedzselhető ZyXEL switchek és professzionális tűzfalak bevizsgálásának és javításának idejére a ZyXEL bevezeti a 72 órás cserét is. Ennek lényege, hogy minden hivatalos csatornában eladott ZyXEL Dimension menedzselhető switch és ZyWALL tűzfal meghibásodása esetén a ZyXEL vállalja, hogy a bejelentéstől számított három munkanapon belül javítja vagy cseréli az eszközt. Amennyiben az azonnali javítás nem lehetséges, úgy a felhasználónak lehetősége van arra, hogy először csereeszközt kérjen, majd annak üzembehelyezése után küldje vissza a meghibásodott eszköz a központi szervizbe. A 72 órás csere a garancia első három évében érvényes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.