Hirdetés

5 milliméteres WD HDD még az idén



|

A jó fogadtatás miatt a Western Digital úgy döntött, a tervezettnél hamarabb dobja piacra az új meghajtóját.

Hirdetés

A Western Digital a mostani hónap elején mutatta be a valahova volt legvékonyabb merevlemezeit, azonban gyorsan újragondolták az ütemterveket. Eredetileg az 5 milliméteres meghajtók tömeges gyártására csak 2013-ban került volna sor, most azonban a pozitív reakciók miatt úgy döntöttek, nem várnak a jövő évig.

 

A gyártáshoz természetesen így is kell majd idő, hiszen a vékony méretből adódóan számos probléma merülhet fel, a 2013-as dátum pedig azt is jelentette volna, hogy a gond nélküli gyártás miatt a meghajtók olcsóbbak lehetnek. A gyártók úgy döntöttek, a hamarabbi megjelenés megéri a felárat - ez az ultrabookok számára is jól jöhet.

 

Az ultrabookok esetében azért is számít jó hírnek az 5 milliméteres HDD-k érkezése, mert még a prémium modellek is kedvezőbb árfekvéssel rendelkeznek egy SSD-nél. Az Acer és az ASUS már biztosan dob piacra olyan eszközt, amibe a WD új HDD-i kerülnek. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.