Hirdetés

5 remek gép tavaszra



|

Nem az Apple MacBookja jelenti az egyetlen újdonságot a tavaszra.

Hirdetés

Ugyan az igazi újdonsághullámot a Windows 10 megjelenésekor és azután várhatjuk a PC-s piacon, jó gépekből szerencsére most sincs hiány. Ami azt illeti, tavasszal is érkezik néhány remek újdonság, amelyek között sok szeretne a világ legkönnyebb és leglaposabb laptopja lenni. Néha ezért áldozatokat is kell hozni, az Apple új MacBookja esetében például a jackaljzat mellett be kell érni egyetlen USB-C porttal. Azonban bármilyen trendi és remek is az új MacBook, nem az egyetlen újdonság lesz tavasszal. Mutatunk még párat. 

Hirdetés

 

Apple MacBook

Az Apple idén bemutatott, passzív hűtéssel dolgozó 12 hüvelykes laptopja sokak szerint a jövőt jelenti, új érintőpaddal, szupervékony házzal és alacsony fogyasztású Core M processzorral. Sajnos teljesítményben nem veszi fel a versenyt a többi MacBookkal, és egyelőre az is kérdés, milyen hamar érik meg a piac arra, hogy elég legyen egyetlen csatlakozó a gépre (a töltőt is beleértve). Addig is maradnak az adapterek és a hubok, na meg a 469 990 forintos indulóár. 

 

Elképesztően lapos

 

Lenovo LaVie Z HZ550

A Lenovo nagyon szeretne még nagyobb nevet szerezni magának a piacon, amihez az olyan könnyű gépeket is beveti, mint a LaVie Z sorozatban szereplő laptopok. A laptopformátumú LaVie Z HZ550 a magnézium házának köszönhetően igazán könnyű, a 2560 x 1440-es kijelző alatt pedig már ötödikgenerációs Core i5 processzor és egy 128 gigabájtos SSD dolgoznak. Ha a minőséggel nem lesz probléma, akkor 1299 dollárért teljesítményben még jobb ajánlat lesz, mint a MacBook. 

 

Sokkal könnyebb, mint az látszik rajta

 

ASUS T300 Chi

A T300 Chi névre keresztelt hibrid gép különlegessége a szokatlan és praktikus dizájn, amihez ráadásul egészen alacsony, 699 dolláros vételár társul. Mindezek fényében tetszetős alternatíva a piacon, ráadásul jóval kedvezőbb az ára, mint a többi Core M processzorra építő hibrid laptopnak. 

 

Praktikus

 

Lenovo Flex 3

A szegény ember Yoga gépének is mondják a Lenovo Flex 3-as laptopját. Az új modell különlegessége a 360 fokban működő zsanér, amelynek hála táblagépes módban is használható a notebook. Éppen úgy, mint egy Yoga laptopnál, csak jóval kevesebbért. Az alapmodell már 399 dollárért kapható lesz. 

 

A Yoga olcsó kiadása

 

Intel Compute Stick

Az Intel 149 dolláros Compute Stick gépe Atom processzorra épít, nagyon könnyű, és alig nagyobb egy pendrive-nál vagy éppen egy Google Chromecastnál. Egy HDMI 1.4a port segítségével lehet csatlakoztatni bármilyen kijelzőhöz, a Bluetooth 4.0-nak hála pedig jöhet a vezeték nélküli egér és billentyűzet. A 802.11b/g/n-es Wi-Fi a webes elérésről gondoskodik. 

 

Komplett PC

 

Ti terveztek új gépet venni a Windows 10-hez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.