Hirdetés

5 TB-os külső merevlemezzel újított a Seagate



|

Mindössze 20,5 milliméter vastag az elképesztő tárhelyet garantáló Backup Plus Portable.

Hirdetés

Több csúcsfelbontású fotót és videót készítünk, mint valaha - mindezt pedig valahol tárolni is kell, elvégre a rengeteg képet és 4K-s felvételt nem bírja el sokáig az okostelefon, a zenékről már nem is beszélve. 

Hirdetés

A Seagate megoldása a mentési feladatokra is kiváló Backup Plus Portable 5 TB-os kiadása, amely a külső adattárolók világában a legnagyobb elérhető tárhelyet kínálja. 

A meghajtó az új BarraCuda adattárolóra alapoz, amely 2,5 hüvelykes, 1 TB-os tányértechnológiát alkalmaz. 

A Seagate Dashboard szoftvere segít a mentésben is, történjen az helyileg vagy a felhőbe. A meghajtó PC-vel és Mac gépekkel is használható, ez utóbbiakon NTFS driverrel. A gyors átvitelről az USB 3.0 gondoskodik a mindössze 20,5 milliméter vastag meghajtónál. Az ajánlott végfelhasználói ára 189,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.