Hirdetés

5 terabájtos HDD-vel újít a Toshiba



|

Üzleti ügyfeleket céloz meg a hatalmas merevlemezével a Toshiba.

Hirdetés

A Toshiba bemutatta a legújabb, MC Series családba tartozó merevlemezét, amelynek a különlegessége, hogy kifejezetten üzleti használatra tervezték, egészen pontosan adattárolási célokra és felhő-alapú appok kiszolgálására. 

Hirdetés

A 3,5 hüvelykes újdonság akár 5 terabájt tárhelyet is biztosíthat, ami pedig 7200 RPM mellett dolgozik. A felhő-alapú munkameneteket háromszor jobban bírja az iparág átlagához képest. Mindezzel ideális megoldás lehet a felhő-alapú megoldások munkaterhelésére is. Az MC Series 2, 3, 4 és 5 terabájtos tárhellyel kérhető, ezzel pedig adattárolás esetén kevesebb SATA port felhasználásával és kevesebb HDD-vel lehet gazdálkodni és tervezni (és így kevesebb fogyasztással, kevesebb hűtéssel). 

A HDD-k a régebbi környezetekben és appokkal is működőképesek, köszönhetően a 6 gigabit per másodperces SATA csatolófelületnek és az Advanced Format sector technológiának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.