Hirdetés

5 újabb processzort nyugdíjaz az Intel



|

Az Ivy Bridge szériát takarítja le a térképről az Intel.

Hirdetés

Folytatódik az Intel nyugdíjazási hadjárata, amelynek keretében mostanában az Ivy Bridge platformot vonják ki a forgalomból. Ezúttal öt újabb processzort neveztek meg kellően öregnek a visszavonuláshoz. Most a Core i3-3110M, a Core i-3120M, a Core i3-3130M, a Core i3-3217U és a Core i3-3227U tűnik el. 

Hirdetés

Persze azért nem olyan gyorsan. A 2013 első és második negyedévében megjelent mobilprocesszorokkal még egészen 2015 második negyedévéig találkozhatunk, ugyanis jövő május 22-e lesz a szállítások utolsó napja. Ennek jegyében a Santa Clarában működő cég november 21-ig fogad a lapkákra megrendeléseket. 

Az Intel egyébként nem sieti el az új processzorainak a piacra dobását, hiszen bár a Haswellhez érkeznek minimális frissítések, az igazán új Broadwell platform csak 2015 elején, közepén érkezhet. Emiatt természetesen az igazán új gépek is sokat késnek

 

Fotó: bit-tech.net

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.