Hirdetés

5 voltos ventilátorokkal újított a Noctua



|

Többek között hálózati adattárolókba ideálisak az újdonságok.

Hirdetés

Másfél éve mutatta be az első 5 voltos, 40 milliméteres ventilátorát a Noctua, most pedig újabb modellekkel bővítette a kategóriát. 

Hirdetés

Elkészült a csendes NF-A6x25 ventilátor 60 milliméteres kiadásának az 5 voltos változata. Az alapverzió 3000-es percenkénti fordulaton, fix sebességen dolgozik, de akad egy PWM-vezérelt kiadás is, amelyik precíz sebességirányítást tesz lehetővé. 

A közeljövőben a Noctua még több modellel akarja bővíteni az 5 voltos sorozatát, ugyanis a DIY-kedvelő felhasználók és az ipari partnerek is nagy igényt mutatnak az effajta hűtőkre. 

Az 5 voltos ventilátorokat remekül lehet használni az otthoni automatizálást szolgáló eszközökben, illetve a hálózati adattárolókban is. Sokan szeretik az olyan gépekre építeni, mint a Raspberry Pi, de a hangos NAS-ok és DVR-ek barátja is a minőségi 5 voltos hűtő. 

Az NF-A6x25 5V és az NF-A6x25 5V PWM egyaránt 6 év garanciával vihetőek haza, 14,9 eurós ajánlott végfelhasználó áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.