Hirdetés

50 dolláros tablettel készül az Amazon



|

6 hüvelykes lesz az Amazon új táblagépe.

Hirdetés

Miközben az Apple egy méregdrága, hatalmas és profi táblagépet készül bemutatni, addig az Amazon pont az ellenkezőjén dolgozott

Hirdetés

A CNBC úgy tudja, hogy az Amazon egy egyszerű, olcsó és kicsi táblagépet mutat be, amely az ünnepekre 50 dollárért lesz vihető, 6 hüvelykes méretben. 

Sajnos ettől többet egyelőre nem tudni, de minden bizonnyal inkább egyfajta könyvolvasóval lesz dolgunk, mintsem erős táblagéppel. Már ha egy 6 hüvelykes eszközt lehet manapság még táblagépnek nevezni. 

A The Wall Street Journal azt is hozzátette, hogy a táblagép a felfrissített Kindle modellekkel együtt érkezik majd meg, idén ősszel valamikor. 

Egyesek szerint az is elképzelhető, hogy az olcsó táblagép inkább vásárlásokra lesz alkalmas, mintsem olvasásra vagy játékra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.