Hirdetés

50 eurós, SandForce-alapú SSD az OWC-től



|

Elsősorban bootmeghajtóként üzemelhet az OWC újdonsága, amely vonzó árral érkezik.

Hirdetés

Az OWC bemutatta a legújabb SSD-jét, amely a SandForce elsőgenerációs vezérlőjére épít. Az Extreme Pro 3G sorozatot bővítő modell 3 gigabit per másodperces SATA interfészen át kommunikál, és elsősorban bootmeghajtóként tehet jó szolgálatot.

 

A viszonylag régi vezérlő ellenére a szekvenciális olvasási és írási sebességek elérik a 263 és a 258 megabájt per másodperces értékeket. A bootcélokra használható meghajtó 30 gigabájtos kapacitással bír, és másodpercenként 50 000 I/O-műveletre képes.

 

A DuraWrite, RAISE technológiákat és 128 bites AES hardveres titkosítást is támogató SSD tárhelye ugyan kicsi, azonban az operációs rendszeren és az alkalmazások sebességén sokat képes gyorsítani. Az OWC kifejezetten erre a célra készítette a meghajtót, hibrid adattároláshoz, ahol a fájljaink hagyományos HDD-n vannak. Az SSD ára is ehhez igazodik: mindössze 68 dollár (50 euró). 3 dollárért (2,2 euró) 3,5 hüvelykes adapter is vásárolható hozzá, illetve igény szerint nagyobb kapacitással is kérhető a meghajtó: a 40, 60, 115, 240 és 480 gigabájtos verziók ára 88 és 860 dollár (65-634 euró) között mozog.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.