Hirdetés

50 hüvelykes OLED-TV a CES-en



|

A Samsung januárban már 40 hüvelyk feletti OLED-TV-t szeretne bemutatni.

Hirdetés

 

sony-drive-xel-1_001.jpg
Amikor a SED technológia fejlődése megakadt, az OLED gyorsan a helyébe lépett, és azóta megállás nélkül fejlődik és halad előre. Azonban ezidáig úgy tűnt, hogy a 40 hüvelykes paneleknél megakadt a technológia.

 

Természetesen ezek a 30-40 hüvelyk méretű OLED-TV-k is csak valamikor 2010-ben, vagy utána kerülhetnek forgalomba.

 

Mint ismeretes, aki OLED-TV-re vágyik, annak egyelőre be kell érnie a méregdrága, ellenben ultrakicsi, konyhakivitelű Sony XEL-1-gyel.

 

A mérethatárt azonban most sikerült áttörnie a Samsungnak, amely a 2009 januári CES-en egy 50 hüvelykes OLED-televíziót kíván bemutatni. 

 

A dícséretes fejlődés ellenére a Samsung a talajon maradt, amikor a potenciális vásárlóerőre terelődött a szó. A gyártó szerint ha most a piacra dobnának egy ilyen tévét, akkor annak az ára tízszer annyi lenne, mint a mostani LCD-HDTV-knek - ennek tekintetében pedig senki nem vásárolna ilyen megfizetethetetlen technológiát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.