Hirdetés

5000 MB másodpercenként egy pendrive-val



|

A Super Talent Ram Disk a gépünk memóriájával igyekszik villámgyorsan fájlokat mozgatni.

Hirdetés

A Super Talent nagyon sokat ígér a legújabb adathordozójával, a Ram Diskkel. Az USB-kulcs tulajdonképpen a villámgyors adatátvitelben akar jeleskedni, méghozzá 4041 megabájt per másodperces olvasási és 5388 megabájt per másodperces írási sebességgel. 

Mindezt úgy igyekszik elérni a gyártó, hogy a gépünk szabad memóriáját használja fel pluszban a fájlok átviteléhez. Bár a működési elvet nem magyarázták el, feltételezhetően nem fizikailag másolja át a fájlokat a meghajtó, hanem azok a RAM-ra kerülnek, majd egy háttérfolyamat során helyeződik át véglegesen az adathalmaz. 

Az effajta meghajtók mindig is villámgyorsnak bizonyultak, még az SSD-khez képest is. Ez azonban nem véletlen, hiszen a másolási folyamat valójában csak virtuális, nem fizikai. A Super Talent mindenesetre olyan megoldást kínált, amely jól jöhet a nagy fájlokkal és programokkal dolgozók számára. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.