Hirdetés

56 hüvelykes, Quad HD-s LCD-monitor az Eizótól



|

3840 x 2160-as felbontásra képes az Eizo óriási LCD-kijelzője.

Hirdetés

 

Az Eizo bemutatta legújabb LCD-kijelzőjét, a RadiForce LS560W névre keresztelt monitorát. Ennek különlegessége nem csak a mérete, de a felbontása is.

 

A megjelenítő elképesztően nagy méretekkel rendelkezik, ugyanis 56 hüvelykes képátlója van. Ha ez még nem lenne elég, az LCD-kijelző felbontása megközelíti a natív 4k x 2k-t, egészen pontosan Quad HD-s, 3840 x 2160-as felbontásra képes.

 

A panel egyébként 176 fokos betekintési szöget enged használójának, 1200:1 kontrasztaránnyal bír, és 450 nit fényerővel rendelkezik.

 

Az új, óriási, és persze Quad HD-s monitornak számos területen vehetik hasznát, ilyen például az orvostudomány is - a RED és a Sony például tavaly novemberben 4K-san rögzített egy műtétet, amit aztán a tanoncok elképesztő részletességgel elemezhettek - most megérkezett hozzá a megfelelő kijelző is. Ára egyelőre ismeretlen.

 

eizo-radiforce-ls560w.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.