Hirdetés

5,9 mm a legvékonyabb LCD-tévé



|

Az LG bemutatta a legvékonyabb LCD-tévét - itt az új világrekorder.

Hirdetés

 

Bár nem rendelkezik a Cinema mozis képarányával, az LG új LCD-tévéje világrekorder: ezentúl az övék a "legvékonyabb cím". Körülbelül másfél éve egy 2 centiméter vastag ilyen készülék még szenzációnak számított, az LG jövevényéhez képest azonban már behemótnak néz ki.

 

Az új tévé LED-es háttérvilágítást kapott, 42 és 47 hüvelykes méretekben készül bele a panel, és mindössze 5,9 milliméter vastag. A kisebbik LG egyébként 6,1 kilogrammot nyom, míg a 47 hüvelykes 7,3 kilogramm. Érdekesség, hogy az előző rekorder, amely a JVC nevéhez fűződött, 7 milliméter vastag volt, viszont csak 5 kiló.

 

A 120 Hz-es tévé egyébként 178 fokos betekintési szöggel, 450 cd/m2-es fényerővel és 1920 x 1080-as, Full HD-s felbontással rendelkezik. A modellek fogyasztsása 110, illetve 130 watt. Egyelőre nem tudni, hogy mikor lehet értük a boltba rohanni, optimista jóslatok szerint valamikor 2010-ben kerülnek forgalomba.

 

lg_thinnest_lcd.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.