Hirdetés

6 Gbps-os Seagate Barracuda Green HDD-k



|

A 3,5 hüvelykes merevlemezek 1,5 és 2 terabájt tárhelyet kínálnak.

Hirdetés

A Seagate Technology bemutatta legújabb merevlemezeit: ezúttal a Barracuda Green sorozat bővült, méghozzá a Barracuda Green 5900.3 névre keresztelt modellekkel, amelyek a 3,5 hüvelykes méretkategóriában foglalnak helyet.

 

Az újdonságok 1,5 és 2 terabájtos tárkapacitással rendelkeznek, és támogatják az Advanced Format technológiát (4 Kb-os szektorok). A 64 megabájt cache-sel szerelt HDD-k 6 gigabit per másodperces adatátvitelre képes SATA interfészen át képesek gépünkkel kommunikálni.

 

A tányérok 5900 RPM-en dolgoznak (percenkénti fordulatok száma). Az 1,5 terabájtos Barracuda Green egyelőre csak előrendelhető, ára 70 euró. A 2 terabájtos merevlemez már kapható, viszonylag barátságos, 95 eurós áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.