Hirdetés

6 Gbps-os SSD a Foremay-től



|

Az üzleti felhasználásra szánt EC188 M széria akár 450 MB/másodperces sebességű olvasásra is képes.

Hirdetés

A pasadenai Foremay bemutatta legújabb SSD-meghajtóit, amelyek az EC188 M szériába tartoznak. A meghajtók különlegessége, hogy a 6 gigabit per másodperces átvitelre képes SATA interfészt használják. A meghajtók olvasási és írási sebessége eléri a 450 és 350 MB/másodperces sebességet.

 

A leginkább üzleti felhasználásra szánt SSD több féle kapacitásban lesz elérhető, azonban a pontos méretek nem ismertek. A legnagyobb változat 500 gigabájtos. A Foremay hangsúlyozta, hogy a SATA 3.0-ás alaplapok elterjedésével fontos, hogy a 6 gigabites átvitelre képes SSD-k képességeit egyre inkább ki tudják használni.

 

Sajnos az EC188-as SSD-k árait egyelőre nem ismerni, ráadásul a gyártó a közeljövőben csak limitált példányszámban kínálja értékesítésre a mozgó alkatrész nélküli meghajtókat. 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.