Hirdetés

6 HDD egy optikai meghajtó helyén



|

Az Icy Dock új RAID-házába sok 2,5 hüvelykes merevlemez fér.

Hirdetés

Az Icy Dock egy újabb olyan merevlemezházat mutatott be, amely amellett, hogy szokatlan, nagyon praktikus és figyelemreméltó darab is. Az eszköz egy szokásos, 5,25 hüvelykes bővítőhelyre építhető be, és nem kevesebb, mint 6 darab 2,5 hüvelykes merevlemezt tud befogadni.

 

A RAID-funkciókra is tökéletes ház egyúttal bővítésre is alkalmas, hiszen sokaknak egyszerűen nem jut hely a gépében több merevlemez mellett a kívánt SSD-meghajtónak.

 

Bár az 5,25 hüvelykes meghajtóhelyek egyre kevésbé kapnak helyet az SFF PC-ken, amennyiben olyat választunk, ahol kettő is van, akkor egy 12 merevlemezzel támogatott szervert is készíthetünk, meglepően kicsi helyen. A fémből készült MB996SP-6SB a HDD-k hőtermelése miatt egy 40 milliméteres ventilátort vet be a hátoldalon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.