Hirdetés

6-szoros Blu-ray írók a horizonton



|

Az új lézerdióda jelentősen gyorsíthatja a Blu-ray írókat.

Hirdetés

A Sharp-által kifejlesztett 250 milliwattos kéklézer-dióda a ma alkalmazott másodpercenkénti 144 megabitről (4-szeres sebesség) 216 megabitre gyorsítja a Blu-ray egységek írási sebességet.

 

 

sharp_blue_laser.jpg

 

 

Az új típusú diódákból két típus is készül: a notebookba szánt írókhoz 3,3 milliméteres, míg az asztali egységekbeegy 5,6 milliméteres változatot fejlesztettek ki. Ez azt jelenti, hogymár nem kell sokáig várnunk a 6-szoros Blu-ray írók megjelenéséig, mivel az új fejlesztésű lézerdiódákból havi 700 ezer készült a gyártósoron, amikhez már április végén hozzájuthatnak a partnerek darabonként 462 dolláros áron (azaz körülbelül 80 ezer forint körül) -- így várhatóan nem alakul ki hiány a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.