Hirdetés

6 terabájtos merevlemezekkel újított a Western Digital



|

Már a WD Red és Green szériái is kínálnak 6 terabájtos HDD-t.

Hirdetés

A Western Digital új merevlemezeket dobott a piacra, a frissítés keretében pedig kibővült a Red, a Red Pro és a Green sorozat is. A WD Red széria például 1 terabájtostól 6 terabájtos kapacitásig kínál megoldást, a WD Red Pro család pedig 2 és 4 terabájt között. Mindkét széria kiváló választás a NAS eszközökbe, illetve az állandó használatra

Hirdetés

A Red HDD-k teljesítményéből a gyártó NASware 3.0-ás rendszere hozza ki a legtöbbet, de a teljesítmény javításán dolgozik az úgynevezett 3D Active Balance Plus technológia is. Az új Red merevlemezek akár a nyolcrekeszes hálózati adattárolókban is használhatóak, teljesítménycsökkenés nélkül. A Red Pro ezzel szemben inkább üzleti környezetbe ajánlott, ugyanis a 16-rekeszes NAS-okat is támogatja. 

Ha az otthoni adattárolásról van szó, akkor a válasz sok esetben a halkabb és csendesebb Green széria. Ez is frissült, a Redhez hasonlóan egy 5 és egy 6 terabájtos modellel. Az újdonságok Amerikában már most elérhetőek, a Red és a Red Pro esetében 3 és 5 év garancia mellett. 

 

Fotó: maclife.de

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.