Hirdetés

6 új GeForce GTX 560 érkezett



|

Az NVIDIA új kártyájából több változattal készült a Gainward és a Zotac is.

Hirdetés

A GeForce GTX 560 megfelelő fogadtatása érdekében a Gainward és a Zotac mondhati belelendült a gyártásba, ugyanis összesen hat új modellt mutatott be a két gyártó. Ezek között 2 GB memóriával szerelt változat, és gyárilag megnövelt teljesítményű verzió is szerepel.

 

A Gainward és a Zotac egy alapmodellel és egy szintén alapváltozattal, de megduplázott memóriával rendelkező darabbal is készültek. A 336 CUDA maggal és 256 bites memóriabusszal operáló kártyák esetében a Gainward 2GB GeForce GTX 560 órajelei (GPU/shader/memória) 810/1620/4008 MHz-es értékeket vesznek fel, míg a Golden Sample modellnél ezek 822/1645/4040 MHz-en alakulnak. A GTX 560 Phantom, a harmadik Gainward kártya a Golden Sample frekvenciáit vette át, azonban itt egy Phantom hűtő került a vezérlőre, amely két 80 milliméteres PWM légkavaróval és négy hőcsővel dolgozik.

 

A D-Sub, DVI és HDMI kimenetekkel rendelkező kártyából a Zotac is három verzióval készült. Az alapmodell mellett készült egy szintén alap órajelekkel ellátott, de 2 GB memóriával szerelt változat, illetve a gyártótól megszokott; jócskán megnövelt teljesítményű AMP! Edition. A 2-utas SLI-t támogató kártyáknál a Zotac GeForce GTX 560 AMP! Edition órajelei 950/1900/4400 MHz-es értékekre szöktek fel. Egyelőre csak az utolsó kártya ára ismert, amely 250 euró.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Videokártya-vásárlás

Videokártya tuningolása

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.