Hirdetés

60 colos Sharp óriástévé nyomott áron



|

Viszonylag olcsó a Sharp extra méretű LED LCD tévéje.

Hirdetés

„Nagyszerű foci óriási képernyőn!" - ez volt a Sharp idei mottója a berlini IFA elektronikai kiállításon. Az új mottó pedig: „A legnagyobb, az a szép!" Az új Sharp LC-60LE635E televízió 60 colos képátlóval, Full HD X-Gen LCD panellal, 100 Hz-es képfrissítéssel és LED háttérvilágítással bír. A gyártó még az A+ energiahatékonysági kategóriát emeli ki a készülékkel kapcsolatban, ami nem meglepő, hiszen rendszerint a Sharp kínálatában találjuk a legjobb fogyasztású modelleket.

 

Az LC-60LE635 egyébként egy okostévé, az internetes AQUOS NET+ szolgáltatások segítségével hozhatunk ki többet belőle. A platform 70 különböző alkalmazást nyújt,köztük e.-mail klienssel és böngészővel. A tévé beépített HD tunert és USB / hálózati médialejátszót is tartalmaz DLNA támogatással.

 

 

Kiemeli a közlemény a készülék alacsony árát (bár konkrét tájékoztató árat nem ad meg). Az interneten körülnézve valóban az olcsóbb nagy méretű LED LCD tévék közé tartozik ebben a méretben a Sharp LC-60LE635E, de így is 500 ezer forint körüli áron férhető hozzá. 60 hüvelykes képméretnél jelenleg még sokkal olcsóbb a plazmát választani, így akinek pusztán a méret fontos, az valószínűleg nem LED LCD alapokon gondolkozik majd. Azonban kedvezőbb energiafogyasztása miatt így is érdeklődésre tarthat számot a Sharp LC-60LE635E és persze a játékkonzol tulajdonosok sem fognak valószínűleg plazma kijelzőt választani.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.