Hirdetés

600x-os Extreme Pro CF kártya a SanDisktől



|

A SanDisk legújabb, Extreme Pro CompactFlash memóriakártyája 90 MB/másodperces írási és olvasási sebességre képes.

Hirdetés

 

Láttunk már nagyobbat, és létezik gyorsabb is, azonban a SanDisk legújabb CompactFlash memóriakártyája is igen figyelemreméltó teljesítménnyel bír. Az Extreme Pro CF széria legújabb tagja 600x-os adatátviteli sebességre képes.

 

A 16, 32 és 64 gigabájtos váltzatokban elérhető kártya így 90 megabájtot tud megmozgatni másodpercenként, írás és olvasás szempontjából egyaránt. A tároló működése extrém hőmérsékleteknél is garantált.

 

A SanDisk egyébként az Extreme modellcsaládot is frissítette, a 8, 16 és 32 gigabájtos modellek 400x-os sebességre (60 MB/másodperc) képesek. Ezek árai 130 és 375 dollár között mozognak, míg az Extreme Pro kártyák 300 és 800 dollár közötti összegekért vihetőek haza. Annak érdekében, hogy kihasználjuk a sebességet, a gyártó egy Extreme Pro ExpressCard Adapter kártyaolvasót is kínál a jövő hónaptól, 50 dollárért. 

 

extremepro_cf_64gb_sandisk.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.