Hirdetés

64 gigabájtos SSD a Samsungtól



|

A Samsung bemutatta 64 gigabájtos kapacítású SSD meghajtóját.

Hirdetés

Eddig az SSD (Solid State Disk, azaz mozgó alkatrész nélküli merevlemez) meghajtókat a gyártók elsősorban a hordozható számítógépekbe szánták, egyrészt alacsonyabb fogyasztásuk (átlagosan harmadannyit fogyasztanak, mint a "hagyományos" merevlemezek), másrész a mozgó alkatrészek hiánya miatti üzembiztosabb működés miatt. A Samsung új meghajtóját viszont csúcskategóriás asztali gépekbe képzeli el, mivel fogyaszása közel dupljára a korábbi SSD meghajtóknak - cserébe viszont ötször gyorsabb, mint egy 1,8"-es merevlemez.

Az új háttértár fantasztikus technikai adatokkal bír, másodpercenként 100 megabájt írására és 120 megabájt olvasására képes, ami lényegesen nagyobb, mint a valódi merevlemezek 50-80 megabájtos maximális teljesítménye.

 

samsung_ssd.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.