Hirdetés

6,4 mm vékony LCD-TV a JVC-től



|

A JVC 32 hüvelykes LCD-kijelzője 6,4 milliméter vékony - a legvékonyabb pontján.

Hirdetés

 

Az OLED-kijelzők egyik nagy előnye, hogy hihetetlenül vékonyak. A Samsung a korábban ígért 23 hüvelykes OLED-TV-jét továbbfejlesztette, és gyártásra kész matricával címkézte fel - egy 31 hüvelykes modellről van szó, ami csupán 8,9 milliméter vastag.

 

A JVC legújabb televíziója felülmúlta ezt a karcsúsági csodát, a 32 hüvelykes LCD-kijelző ugyanis a legvékonyabb pontján 6,4 milliméter vékony. A hangsúly a "legvékonyabb" szón van, ugyanis a képfeldolgozó rész a csatlakozókkal együtt (2 darab HDMI, RGB, komponens, kompozit) egy, a készülék közel felét beterítő "féltégla méretű" dobozba került.

 

A Full HD-s (1920 x 1080) megjelenítő ezen a ponton már 22,5 milliméter vastag, ráadásul az OLED-technológiához képest a kontrasztaránya sem vetekszik a millió az eggyel, csupán 4000:1-ről van szó. A GD-32X1-et elsősorban üzleti célú felhasználásra tervezték, várhatóan augusztustól kapható.  

 

jvc-gd-32x1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.