Hirdetés

64GB a zsebben - a Kingston DataTraveler Elite tesztje



|

A tökéletes hordozhatóság esetében egy 64GB-os tárhely nem nevezhető rossznak, de vajon a Kingston modellje mit tud még felmutatni a közel 30 ezer forintos árhoz?

Hirdetés

Akik valamennyire ismerik a Kingston termékeit, azok bizonyára tudják, hogy az üzleti felhasználásra szánt piacon a vállalat már bizonyított titkosított pendrive-jával, de a memóriák terén sem kellett szégyenkeznie.

Nemrég mi is bemutattuk MobileLite G3 USB 3.0 Reader nevű USB 3.0-ás kártyaolvasójukat (amit egyébként igen kellemesnek találtunk), most viszont az Electrose csapata tesztelte a szintén USB 3.0-ás, 64GB-os Kingston DataTraveler Elite pendrive-ot, ami egyébként nem olcsó, de megéri az árát. A részleteket ide kattintva olvashatod el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.