Hirdetés

650 wattos passzív táp Platinum minősítéssel



|

Ha csendes asztali PC-ben gondolkodunk, remek megoldás lehet az Enermax újdonsága.

Hirdetés

Bár az idei CeBIT nem a korszakalkotó találmányokról és extravagáns eszközökről szólt, sőt, még csak komolyabb tömegeket sem mozgatott meg, azért tudott olyan termékeket mutatni, amelyek lenyűgözőek. Számos cég látogatott el azért idén is Hannoverbe, köztük az Enermax, amely egy figyelemreméltó tápegységet vitt magával Németországba.

A szóban forgó PSU 650 wattos teljesítményre képes, és 80Plus Platinum minősítést szerzett, tehát a jelenleg elérhető legjobbat. Nem ettől különleges azonban, hanem attól, hogy ventilátorok nélkül, teljesen hangtalanul működik - egy passzív tápegységről van szó tehát.

A 80Plus Platinum minősítésnek köszönhetően a PSU hatásfoka akár a 94 százalékos értéket is meghaladhatja ideális esetben. A 100 százalékban moduláris kábelezésű eszköznek még a 24-tűs ATX és a 8-tűs EPS csatlakozóit is el lehet távolítani, ha azokra nincs szükség. A négy 6+2-tűs PCIe csatlakozó mellett a két felsőkategóriás videokártya mellett sem kell aggódni az Enermax által gyártott csendkirállyal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.