Hirdetés

7 hüvelykes, USB-s monitor a Buffalótól



|

A Buffalo újdonsága kategóriatársaihoz hasonlóan fekvő és álló helyzetben is használható.

Hirdetés

 

A Buffalo bemutatta az FTD-W71USB fedőnévre keresztelt kijelzőjét - a csupán 7 hüvelykes monitor érdekessége, hogy USB porton keresztül képes csatlakozni számítógépünkhöz.

 

Több kábelre nincs szükség, ugyanis az energiaellátást is innen oldja meg a megjelenítő, amely a D-Link saját verziójához képest kevésbé csinos, ám ugyancsak használható mind fekvő, mind álló helyzetekben, a megjeleníteni kívánt anyagtól függően.

 

Hasonlóan a kategóriatársakhoz, a Buffalo monitora is 800 x 480-as felbontásra képes. A 300 nites fényerő mellé 500:1 kontrasztarány társul. Akik elsődleges monitorként szeretnének ilyen USB-s kijelzőt használni, feltehetően más alternatíva után kell nézniük, ugyanis a kijelző válaszideje 25ms, ezáltal sok feladatra -- mondhatni -- alkalmatlan.

 

Ára egyelőre nem ismert, de a hónap végére Japánban már kapható lesz. A D-Link riválisa valamikor a nyáron kerül forgalomba, a tervek szerint 100 dollár alatti áron. 

 

buffalo-ftd-w71usb.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.