Hirdetés

7 milliméteres, 2,5 hüvelykes HDD a Hitachitól



|

A 7200 RPM-es Z7K500 felhasználása nem áll meg az ultrabookoknál.

Hirdetés

Az adattárolók piacán kevesebb 2,5 hüvelykes meghajtó van, mint 3,5 hüvelykes HDD vagy SSD, a Hitachi legújabbja azonban a 2,5 hüvelykes méretkategóriában indul, méghozzá különleges darabként. A Z7K500 mindössze 7 milliméter vastag.

 

Az 500 gigabájt kapacitású, 7200 RPM-en üzemelő HDD felhasználása várhatóan nem áll majd meg az ultrabookoknál, a Hitachi ugyanis más eszközökbe és ipari rendszerekhez is ajánlja a meghajtót.

 

A Hitachi 7 milliméteres, 2,5 hüvelykes HDD-jének előző generációja is igen népszerű volt az OEM-partnerek körében, így várhatóan a mostani, első 500 gigabájtos is kedvelt darab lesz. A 32 MB cache memóriával rendelkező, 6 Gbps-os SATA csatolófelületű Z7K500 fogyasztása 1,8 watt, tétlen állapotban 0,8 watt. Az 500 gigabájtos modell mellett a második generáció egy 320 és egy 250 gigabájtos változatot is kínál majd, márciustól.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.