Hirdetés

7 milliméteres, 7200 RPM-es HDD a Seagate-től



|

A szupervékony merevlemezeket hordozható eszközökbe, például tabletekbe tervezték.

Hirdetés

A Seagate bemutatta legújabb merevlemezeit, amelyek a Momentus Thin szériát erősítik. Az újdonságok mindössze 7 milliméter vastagok, és kifejezetten ultrahordozható eszközökhöz fejlesztették ki őket. Kiváló szolgálatot tehetnek például tabletekben.

 

A 160, 250 és 320 gigabájtos kapacitásokban létező HDD 16 MB cache memóriával dolgozik. A teljesítménnyel valószínűleg nem lesznek problémák, az 5400-as és 7200-as percenkénti fordulatok miatt. A hardveres titkosításra is képes HDD-k vélhetően egy 2,5 hüvelykes merevlemez tudását kínálják majd.

 

A Momentus Thin széria legújabb tagjait már be is vetik a piacon: az Arhos legújabb tablet-szériája a G9, amely kifejezetten a Seagate új, 7 milliméteres merevlemezeivel dolgozik. A gyártó büszke az új fejlesztésére, amely reményei szerint nagy kapacitást és gyors teljesítményt biztosít majd a tablettulajdonosok számára.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.