Hirdetés

7 nm-esek lesznek az AMD négymagos Grey Hawk APU-i



|

2019-ben érkeznek meg az AMD Grey Hawk APU-k, amelyek már 7 nm-es gyártástechnológiával készülnek.

Hirdetés

Az AMD már dolgozik a legújabb APU-in, amelyek a Grey Hawk kódnév alatt futnak. Ezek a GlobalFoundries 7 nm-es gyártósorán készülnek majd. 

Hirdetés

A Grey Hawk processzorok 2019-re várhatóak, és úgy tűnik, hogy igen alacsony, 10 watt körüli fogyasztással lehet majd számolni. Ezzel nagyom vékony laptopokban is helyet kaphatnak a minden egyben jellegű PC-k és a kompakt asztali megoldások mellett. 

A Grey Hawk APU-k négy processzormaggal dolgoznak majd, és azt a CPU-architektúrát használják, ami a ZEN után következik. 

Az AMD első ZEN-alapú APU-i a Raven Ridge szériában kapnak helyet, 2017-ben, és négy maggal és Vega GPU architektúrára építő maggal rendelkeznek majd. 

Mivel a Grey Hawk sorozat még jó két évre van, ezért elképzelhető, hogy már Navi architektúrás grafikával fut be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.