Hirdetés

750 ezer eladott HD DVD lejátszó



|

Úgy néz ki, ez még mindig kevés.

Hirdetés

A HD DVD Promotional Group szervezet tegnap jelentette be, hogy az eladott HD DVD lejátszók száma elérte a 750 ezres számot. Ez azért különösen szép eredmény, mert a DVD lejátszók piacra kerülése utáni első évben azokból csak 300 ezer talált gazdára. A 750 ezres eredmény magában foglalja az önálló asztali lejátszókat és az Xbox 360 konzolhoz kapcsolható külső egységet is.

A szervezet jelentése szerint, ha csak az önálló lejátszókat nézzük, akkor több HD DVD készülék fogyott, mint Blu-ray és ezt sikernek könyvelik el. Az azonban árnyalja a képet, hogy ha a Playstation 3 konzolokat is vizsgáljuk, akkor már nem ilyen rózsás a helyzet. A Financial Times szerint eddig 3,7 millió Playstation 3-at adtak el és többek között ez az oka annak, hogy a Blu-ray filmekből átlagosan kétszer annyit adnak el, mint HD DVD korongokból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.