Hirdetés

750 GB-os Scorpio Black HDD a WD-től



|

A szupergyors, 2,5 hüvelykes széria új, 750 GB kapacitású merevlemezzel bővült.

Hirdetés

A Western Digital bővítette Scorpio Black merevlemez-sorozatát. A 2,5 hüvelykes családba a WD7500BPKT kódnévre hallgató modell érkezett meg, amelynek újdonsága, hogy már 750 gigabájt tárhelyet kínál. A meghajtó 3 Gbps-os SATA interfészen át kommunikál.

 

A 16 MB bufferrel rendelkező HDD 7200-as percenkénti fordulaton (RPM) dolgozik. A Western Digital kiemelte, hogy a Scorpio Black HDD-k teljesítménye minden szempontot kielégít: a gyorsaságot, a megfelelően nagy tárhelyet és a fogyasztási kérdést is. Mindezeknek hála a HD-tartalmak kezelése vagy a játékok sem okoznak gondot a Scorpio Black sorozatnak.

 

Az új HDD, amely már 750 GB tárhelyet kínál, támogatja az Advanced Format technológiát, és öt év garanciával érkezik. Ajánlott végfelhasználói ára 149 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.