Hirdetés

79 dollárnál kezdődik az Allwinner androidos laptopja



|

Háromféle modellt dob piacra a gyártó, mindegyiken Remix OS fut.

Hirdetés

Az ARMDevices beszámolója alapján a kínai Allwinner hamarosan háromféle termékkel indít támadást a szuperolcsó laptopok piacán. A noteszek közös tulajdonságai közül kiemelendő a valahonnan ismerős formavilág, továbbá a Remix OS 2.0 platform használata, amely egy laptopokra szánt Android-disztribúció.

Hirdetés


A legolcsóbb termék ajánlott fogyasztói ára csupán 79 dollár, azaz durván 22 ezer forint. Ezért cserébe a vásárlók 11,6 hüvelykes és 1366×768 pixeles kijelzőt, négymagos és 64 bites ARM processzort, 1 GB memóriát, és 8 GB beépített háttértárat kapnak. Ebből a modellből lesz még két másik változat, ezekbe 2 GB RAM, továbbá 16 / 32 GB háttértár kerül. A várható árukról egyelőre nincs információ.


Az Allwinner második fő modellje 99 dollárnál kezdődik, gyakorlatilag az előző konfigurációról van szó, csak 11,6 helyett 14,1 hüvelykes megjelenítővel, a felbontás maradt 1366×768 pixel.


Végül a hármas számú, ismeretlen árazású termék annyiban különbözik az elsőként említettől, hogy már érintős a kijelzője, továbbá négy helyett nyolcmagos a processzora.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.