Hirdetés

8-bites karácsonyi dísz játékőrülteknek



|

Ha szeretnénk stílusosan ünnepelni, akkor ezt a különleges gamer dekorációt nekünk találták ki. Csak a fagyöngy hiányzik.

Hirdetés

 

A retro hangulat már városokat is megfertőzött, így nem csoda, ha a karácsonyi hangulat is vonzza magával a 8-bites korszak ünnepi szellemét (végülis ma már december van, lehet ilyenekről beszélni). A 8-Bit LED Holiday Wreath fantázianevet viselő giccs sokak számára elsőre kínai gagyinak tűnhet, de szakavatott szemek észrevehetik, hogy ez a dísz okkal ilyen ronda.

 

 

A retro korszak játékainak hangulatát idéző ünnepi dísz sárga LED-fényekkel hívja fel magára a figyelmet, helyet kapott rajta a Galaga, Super Mario és a Nintendo kontrollerének stílusjegye is - az egész együtt pedig karácsonyi mámort ad minden geeknek. Az ára pedig csak 15 dollár, jelenleg nincs is készleten, akkora az érdeklődés, de karácsony előtt még biztosan találkozni fogunk vele.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.