Hirdetés

8 és 12 GB-os Mushkin memóriakitek



|

8 és 12 gigabájtos csomagokban is elérhető lesz a Mushkin Ridgeback DDR3-as memóriája.

Hirdetés

A Mushkin még idén márciusban mutatta be először a Ridgeback DDR3-as memóriáját. A RAM immáron csomagban is elérhető, 8 és 12 gigabájtos kitekben. Az LGA 1156-alapú rendszereknél használható memóriák a kisebb kiszerelés esetén dual channelben működnek, míg a 12 gigabájtos kit triple channelben üzemel, LGA 1366-os PC-k esetén.

 

Mindkét kit esetén alacsony profillal rendelkező hűtők kerültek a Ridgeback memóriákra. A 2000 MHz-es órajelen működő RAM-ok 10-10-10-27-es időzítésekkel bírnak, és 1,65 volton üzemelnek.

 

A 8 gigabájtos és a 12 gigabájtos kitek egyaránt élettartam-garanciával kaphatóak. A nagyobbik csomag már meg is vásárolható, ára 420 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.