Hirdetés

8 GB-os csúcsgyors SDHC kártya



|

A Transcend kártyájára 2 órányi HD felbontású MPEG-4 videó fér.

Hirdetés

A szokásos SD fizikai méreteivel megegyező, postabélyeg méretű kártya kapacitásban is ritkaság, sebességben pedig egyedülálló. A 8 gigabájt tárterületnek igencsak örülhetnek a fotósok, de számukra csak extra, ami a nagy felbontású memóriakártya alapú videokameráknak létszükséglet. A Sony és a Panasonic által közösen létrehozott AVCHD szabványban rögzítő videokamerák nagy felbontásban (1440×1080 képpont) írják a videókat SDHC memóriakártyára, minőségi MPEG-4 kódolásban. Ezekben a készülékekben a már egy ideje elérhető 4 gigabájtos SDHC kártyák egy órányi videofelvételt tettek lehetővé normál állásban, ami kitolódik két órára a Transcend új 8 gigabájtos kártyájával, így igazán mély lélegzethez juthatnak a videósok.

 

 

sdhc_4gc6_b.jpg

 

 

Az SDHC Class 6 sebességminősítés értelmében a kártyákra folyamatosan írhatunk másodpercenként 6 megabájt adatot, ami HD képméretű, minőségi tömörítésű videókhoz szükséges is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.