Hirdetés

8 GB-os DDR3-as memóriamodulok a Corsairtől



|

A Vengeance és a Value Select memóriákkal a 16 gigabájtos határ is könnyen áttörhető.

Hirdetés

A Corsair úgy gondolta, memóriából sosem elég: sikerült kifejleszteniük legújabb memóriamoduljaikat, amelyek 8 gigabájtosak. Az egyik változat a Value Select családot erősíti, és 1333 MHz-en üzemel, míg a másik a Vengeance zászlaja alatt indul, 1600 MHz-en dolgozva.

 

A Vengeance DDR3-as memóriákat kiváltképp ajánlják azoknak, akik megbízható és tuningolható, de költségtakarékos RAM-okat keresnek. A felhasználók a 8 gigabájtos modulokkal könnyedén áttörhetik a 16 gigabájtos határt is.

 

Az 1600 MHz-en működő 8 gigabájtos Vengeance modul 10-10-10-27-es időzítésekkel érkezik, 1,5 voltos feszültség mellett. A Value Select eközben 9-9-9-24-es időzítéseket használ, 1333 MHz-en. Egyelőre csak a Vengeance árcédulája ismert, amelyre 269,99 dollárt írtak, az azonban biztos, hogy mindkét változatra élettartam-garancia jár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.