Hirdetés

8 GB-os, játékos memóriamodul az A-Datától



|

A gyártó az XPG Gaming Series keretében 16 GB-os kitet is kínál majd.

Hirdetés

Az A-Data Technology az extrém igényekkel rendelkező játékosokra gondolva fejlesztette ki XPG Gaming Series memóriasorozatának legújabb DDR3-as modulját, amely kapacitás tekintetében 8 GB-os. A modul 1333 MHz-es órajelen működik, 9-9-9-24-es időzítésekkel, és 1,35 volton (ettől alacsony-feszültségűnek tekinthető).

 

A gyártó nagy előrelépésnek tartja a 64 bites rendszerek esetében az új fejlesztést, amelynek OC-lehetőségei és alacsony feszültségei reményeik szerint minden leendő felhasználónak segítenek elérni egy egyedülálló hatékonyságot, ami a rendszer teljesítményét illeti.

 

A 8 gigabájtos modulra egy fekete színű, alumínium hűtőbordát is szereltek. A memóriára élettartam-garancia jár. Az A-Data az XPG Gaming Series DDR3L 1333G megjelenésével egy időben egy 16 gigabájtos kitet is szeretne majd a piacra dobni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.