Hirdetés

8 GB-os micro-SD a Samsungtól



|

SD után micro-SD kártyából is kínál 8 gigabájtosat a Samsung.

Hirdetés

 

Néhány hónapja a Pretec mutatta be az első 8 gigabájtos SDHC (SD 2.0) kártyát. Most a Samsung újabb előrelépést tett, ugyanis lerántotta a leplet 8 gigabájtos micro-SD kártyájáról. Ez azért is lehet majd sikeres, mert a ma megjelenő mobilkészülékek nagyja a micro-SD formátumot támogatja az SD-vel szemben.

 

Azonban az óriási tárhely másik oldala, hogy kevés olyan készülék van, amelyik ekkora kapacitású memóriakártyát támogat. A 2008 közepétől kapható 8 gigabájtos micro-SD-nek nehéz feladat lesz, ha eladási rekordot akar dönteni, hiszen napjainkban a 4 gigabájtos verzió sem terjedt még el olyan széles körben mint az várható lett volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.