Hirdetés

8 GB-os OC memóriakit az Apacertől



|

Az Apacer az Ares szériát bővítette a DDR3-2133 modulokból álló csomaggal.

Hirdetés

Az Apacer Technology bővítette Ares memóriasorozatát. A szériát kifejezetten OC-beállítottságú felhasználóknak ajánlják, így a legújabb kit is a tuningmesterek érdeklődésének célpontja kíván lenni. Egy 8 gigabájtos, dual channelben működő csomagról van szó.

 

A DDR3-mas memóriák 2133 MHz-en operálnak, és kifejezetten az Intel P67 és Z68 lapkakészleteire épülő rendszerekhez készültek. A CL9-11-9-27-es időzítéssel működő modulok 1,65 volton operálnak. A RAM-on található alumínium hőleadó bordákat egy réz hőcső köti össze, így biztosítva a lehető legjobb hőelvezetést.

 

A kit ára sajnos nem derült ki, azonban azt már tudni, hogy az Apacer ahogyan az összes többi Ares memóriára, úgy erre a csomagra is élettartam-garanciát vállal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.