Hirdetés

8 terabájtos külső HDD a WD-től



|

A My Book Duo RAID 1-es és RAID 0-ás beállításban is működik.

Hirdetés

A Western Digital megpróbált azoknak kedveskedni, akik kifejezetten nagy mennyiségű adatot szeretnének tárolni. A WD elérhetővé tette a My Book Duo névre keresztelt külső adattárolóját, amely 8 terabájtnyi kapacitást kínál

Hirdetés

Belül két darab WD Red HDD-t találunk, amelyek RAID 1-es és RAID 0-ás beállításokban egyaránt konfigurálhatóak. Az első felállás az adatok biztos meglétét garantálja hardverhiba esetére, a második pedig a csúcsteljesítményt és a legnagyobb kapacitást teszi lehetővé. Lehetőség van JOBD beállításra is ezeken felül. A merevlemezek alapból NTFS-re vannak formázva, de természetesen maces használathoz újra lehet őket formázni. 

Az USB 3.0-ás csatolófelülettel ellátott külső tároló akár 290 megabájt per másodperces adatátvitelt is tud biztosítani. Szoftveresen a SmartWare backup-megoldásával lepi meg a vásárlókat a WD, amellyel akár Dropboxra is lehet menteni. A program támogatja a 256 bites AES kódolást is, illetve az adatok jelszavas védelmét. A 4, 6 és 8 terabájtos kapacitásokban elérhető WD My Book Duo ajánlott végfelhasználói ára 280, 350 és 450 dollár, két év garancia mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.