Hirdetés

82 inches QuadHD-TV a Samsungtól



|

Mintha egy óriási ablakon néznénk ki.

Hirdetés

 

Az idei CES-en minden gyártó standjánál, amely foglalkozik HDTV-kkel, megtalálható legalább egy olyan felirat, hogy "A világ leg...". Van olyan vékony, hogy el sem hinnénk, olyan óriási, olyan nagy felbontású, multi-touch-os, és új tecnológiákat felhasználó is, hogy az OLED-TV-kről már ne is beszéljünk. Amíg a kiállítás nem ért véget, nem is lehetne megmondani, hogy most valójában melyik gyártóé is a leg... vékonyabb, nagyobb, és a többi.

 

A Samsung például a maga 52 inches nem-OLED HDTV-jét a világ legvékonyabbjának tartja, közben a Pioneer verziójánál (Kuro plazma) négyszer vastagabbat sikerült nekik alkotni.

 

Azonban a 82 inches QuadHD-kijelzőjük már annál érdekesebb. Olyan szép képet ad, mintha egy szupertiszta óriásablakon néznénk ki. Ezt a Samsung egyébként a világ legnagyobb Ultra HD LCD-TV-jének tartja, a maga 3840 x 2160-as felbontásával.

 

samsungultrahighdef_k.jpg
Forrás: engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.