Hirdetés

„Házilag” bővíthető wifis mindenes



|

A D-Link DAP-1160 képességei szabadon bővíthetők.

Hirdetés

A választott működési módtól függően a DAP-1160 szolgálhat hozzáférési pontként kiszolgálva a vezeték nélküli klienseket, klienseként másik hozzáférési ponthoz csatlakozva, bridge-ként két vezeték nélküli munkacsoportot hidalva át vagy ez utóbbi funkciók ötvözeteként. Nem utolsó sorban repeater funkcióval is rendelkezik az eszköz.

 

A közeljövőben megjelenő firmware frissítésekkel WISP kliens router és WISP repeater funkciókkal bővülnek a kínált szolgáltatások. Ezen új funkcióknak köszönhetően a DAP-1160 képes vezeték nélküli internetszolgáltatói hálózatokban a beérkező jelet routerként megosztani, így egyetlen előfizetést több számítógép is használhat egyidejűleg. Ilyen funkcióval még egyetlen más, hagyományos vezeték nélküli router vagy hozzáférési pont sem rendelkezik.

 

Mindezeken felül a DAP-1160 két beépített Ethernet porttal is rendelkezik, így külön switch nélkül is két számítógép vagy más Ethernet képes eszköz csatlakoztatható közvetlenül rá. A WISP Router módnak köszönhetően mindkét port konfigurálható routing, bridging vagy NAT (Network Address Translation) feladatok ellátására.

 

A DAP-1160 már megvásárolható a D-Link partnereinél, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 14 490 Ft.

 

*

„A DAP–1160 egy kifejezetten a kelet-európai régió igényeire kifejlesztett olyan multifunkciós megoldás, mely kiválóan alkalmazható összetett tipológiájú kis vezeték nélküli hálózatokban. A készülék az RTL8186-os chipsetre és Linux kódokra épül. A forráskód publikálása pedig egy újabb gesztus a firmware fejlesztő közösség felé.” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.