Hirdetés

„Olcsó” Sony Blu-ray meghajtó



|

A Sony bejelentette a BWU-100A számítógépekbe szánt Blu-ray meghajtót.

Hirdetés

A BWU-100A hagyományos PATA-n keresztül kapcsolódik a PC-hez és írni, olvasni egyaránt képes a Blu-ray lemezeket.



Természetesen Blu-ray lemezen kiadott nagyfelbontású filmek lejátszására is alkalmas, ám ehhez HDCP kompatíbilis grafikus kártyára és megjelenítő eszközre lesz szükség, hogy a védett tartalmakat megnézhessük. Természetesen nem feltétlenül szükséges, de a tökéletes élmény eléréséhez elengedhetetlen a HD felbontásra képes megjelenítő.



A BWU-100A többfunkciós meghajtó 25és 50 gigabájtos Blu-ray lemezek mellett CD és DVD korongok írását is lehetővé teszi. Blu-ray lemezeket legfeljebb 2x-es, DVD-t 8x-os, míg CD korongot maximum 24x-es sebességgel képes égetni. Blu-ray lemezből a TDK termékei szerepelnek a gyártó ajánlásában.



A várhatóan Augusztustól a boltokba kerülő meghajtónak 749 dollár lesz a végfelhasználói ára, ami alatta marad a konkurens gyártók (LG, Pioneer, BenQ) termékeinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.