Hirdetés

84 inches, multi-touch-os, kétoldalas LCD-kijelző



|

Készül az LG Philips a CES-re.

Hirdetés

 

Az LG Philips felhozatalában egészen hihetetlen kijelzők szerepelnek. A legérdekesebb talán a 84 inches, multi-touch-os LCD, amely 42 inches panelekből áll, 1080p-s felbontásra, és 500 cd/m2 fényerőre képes. A másik több érintést is kezelni tudó LCD "csupán" 52 inch méretű, de szintén 1080p felbontású.

 

Igen figyelemreméltó ellenben a további felhozatal is. A gyártó bemutatja majd 47 inches, triple-view-technológiára képes (a jobb, bal, és középen űlő is más-más képet lát a kijelzőn) LCD-jét, melynek felbontása 1080p, fényereje 250 cd/m2.

 

lgphilipsmultitouch.jpg

 

Lesz még a gyártó standjánál egy 47 inches, kétoldalas LCD is, amely mindössze 70 milliméter vastag, 500 cd/m2 fényerejű, és természetesen mindkét oldalon tud képet megjeleníteni.

 

A 42 inches LCD igen figyelemreméltó, 1500 cd/m2-es fényerővel rendelkezik, azonban mivel transzreflektív, mérete miatt már vitatják, hogy mennyire lesz vajon jó.

 

Sajnálatos módon ezekkel a kijelzőkkel egyhamar nem találkozunk saját nappalinkban, a gyártó ugyanis OEM-célokra szánja őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.